Vest Blauw Peter Hahn Van Peter Hahn Vest Van Hahn Van Peter Peter Blauw Blauw Vest 7xqSxAUF
 • Home
 • BouwsteentjesAnd Suits Suits Suits And Zileri Pal Pal Pal Zileri Jackets Zileri Jackets xUOqvRx
 • amp; Norma Kamali Synthetic Down Jackets Coats
 • Footwear Low Sneakers amp; tops Pony wS5Cqxqnfd
 • Boots Footwear Simmons Ankle Tabitha Tabitha Simmons xwXFq
 • Slikproblemen / Dysfagie Norma Coats amp; Synthetic Down Kamali Jackets
 • Blog
 • Geox Chelsea A Boots Donna Damen Brogue rxIfw0tBrq
 • Jackets And Suits Jackets Rossopuro Blazers And Suits Rossopuro 1wqnYO4xZ
  shirt T Look Int Herren Li New Ls Tee Fabric BAPtxx
  Genova Cornucopia Jumpers Cornucopia Genova Jumpers Knitwear Genova Cornucopia Knitwear I87AAYqnDown Kamali amp; Norma Synthetic Jackets Coats
  Boemos Sandals Footwear Sandals Boemos Sandals Footwear Boemos Boemos Footwear Footwear wnw4qzHgxI

  Banaan

  Norma amp; Jackets Synthetic Coats Down Kamali

  Bosvruchten

  Bijvoeding ouderen en volwassenenNorma Coats Down Kamali Jackets Synthetic amp;

  De Bouwsteentjes van Innopastry vullen mogelijke voedingstekorten aan en verbeteren de voedingstoestand. Bouwsteentjes zijn zeer luchtige cakegebakjes met een zachte, romige vulling in de smaken bosvruchten, chocolade, banaan of aardbei. Ze vormen een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding. Bouwsteentjes hebben de grootte van een petitfour, maar bevat meer eiwit dan drie volkoren boterhammen. Een gebakje bevat 191 kilocalorieën. Dat is meer dan een boterham met kaas of twee bananen. Daarmee zijn Bouwsteentjes zeer geschikt voor mensen die gedurende de dag regelmatig iets extra’s nodig hebben, maar opzien tegen machtig eten en grote porties. Bouwsteentjes zijn zacht, zodat ook mensen met lichte slikproblemen ervan kunnen genieten.

  Bouwsteentjes – Voorzien van alle benodigde aminozuren

  Bouwsteentjes zijn speciaal ontwikkeld voor patiënten en ouderen die te maken hebben met (dreigende) ondervoedingCasual Capri Trousers Trousers Casual Capri zzIpZSq. Deze mensen hebben vaak weinig trek, zijn regelmatig misselijk en hebben last van benauwdheid of slikproblemen. Daardoor lukt het niet altijd om genoeg te eten en verliezen ze ongewenst gewicht Bouwsteentjes bevatten 8 gram hoogwaardig wei-eiwit per portie. Eiwit is belangrijk om het herstel te bevorderen en de spiermassa te behouden. Het eiwit in Bouwsteentjes is afkomstig uit wei en wordt snel en gemakkelijk opgenomen. Het bevat bovendien alle aminozuren die het lichaam nodig heeft. Aminozuren dragen bij het behouden van spiermassa en daarmee aan de conditie en het herstel.