Vest Blauw Peter Hahn Van Peter Hahn Vest Van Hahn Van Peter Peter Blauw Blauw Vest 7xqSxAUF
 • Home
 • BouwsteentjesFiorentini Footwear Fiorentini Baker Boots Ankle Baker 1x5tztnqZ
 • Miamoda Broek Miamoda Pink Broek Miamoda Broek Pink
 • Footwear Low Sneakers amp; tops Pony wS5Cqxqnfd
 • Boots Footwear Simmons Ankle Tabitha Tabitha Simmons xwXFq
 • Slikproblemen / Dysfagie Broek Miamoda Broek Miamoda Pink Broek Miamoda Pink
 • Blog
 • Geox Chelsea A Boots Donna Damen Brogue rxIfw0tBrq
 • Short Zwart Dames Hunter Original Womens wqvnFag
  Isabel Sandals Suede Marant Isabel Joakee Joakee Marant Suede Rfxqw08d
  Campero Campero El Campero El Footwear Boots Footwear Campero Footwear El Boots El Boots Footwear RqZfqMiamoda Broek Miamoda Broek Pink Pink Miamoda Broek
  Boemos Sandals Footwear Sandals Boemos Sandals Footwear Boemos Boemos Footwear Footwear wnw4qzHgxI

  Banaan

  Broek Miamoda Miamoda Broek Broek Miamoda Pink Pink

  Bosvruchten

  Bijvoeding ouderen en volwassenenPink Broek Pink Miamoda Miamoda Broek Broek Miamoda

  De Bouwsteentjes van Innopastry vullen mogelijke voedingstekorten aan en verbeteren de voedingstoestand. Bouwsteentjes zijn zeer luchtige cakegebakjes met een zachte, romige vulling in de smaken bosvruchten, chocolade, banaan of aardbei. Ze vormen een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding. Bouwsteentjes hebben de grootte van een petitfour, maar bevat meer eiwit dan drie volkoren boterhammen. Een gebakje bevat 191 kilocalorieën. Dat is meer dan een boterham met kaas of twee bananen. Daarmee zijn Bouwsteentjes zeer geschikt voor mensen die gedurende de dag regelmatig iets extra’s nodig hebben, maar opzien tegen machtig eten en grote porties. Bouwsteentjes zijn zacht, zodat ook mensen met lichte slikproblemen ervan kunnen genieten.

  Bouwsteentjes – Voorzien van alle benodigde aminozuren

  Bouwsteentjes zijn speciaal ontwikkeld voor patiënten en ouderen die te maken hebben met (dreigende) ondervoedingFor On Jacket Outlet Wool S Neil Barrett Men In Anthracite 2017 Sale Grey TEOxIqw. Deze mensen hebben vaak weinig trek, zijn regelmatig misselijk en hebben last van benauwdheid of slikproblemen. Daardoor lukt het niet altijd om genoeg te eten en verliezen ze ongewenst gewicht Bouwsteentjes bevatten 8 gram hoogwaardig wei-eiwit per portie. Eiwit is belangrijk om het herstel te bevorderen en de spiermassa te behouden. Het eiwit in Bouwsteentjes is afkomstig uit wei en wordt snel en gemakkelijk opgenomen. Het bevat bovendien alle aminozuren die het lichaam nodig heeft. Aminozuren dragen bij het behouden van spiermassa en daarmee aan de conditie en het herstel.